Szkolenie w Alter
SYSTEM HACCP. WYMAGANIA GHP, GMP DLA PRODUCENTÓW I DYSTRYBUTORÓW ŻYWNOŚCI [...]
Na tej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Korzystając z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia.
SYSTEM HACCP. WYMAGANIA GHP, GMP DLA PRODUCENTÓW I DYSTRYBUTORÓW ŻYWNOŚCI [...]
LCC sp. z o. o. prowadzi REKRUTACJĘ do projektu „Lubelskie Centrum Rozwoju Przedsiębiorczości” [...]
"Atlas dla przedsiębiorcy" Fundusze Unijne 2014-2020 dla przedsiębiorstw - szanse, możliwości, sposoby pozyskiwania 28 lutego 2017 [...]
JAK ROZPATRYWAĆ SKARGI I WNIOSKI W OGÓLNYM POSTĘPOWANIU ADMINISTRACYJNYM [...]
Organizacja konferencji promocyjnej w ramach projektu „Platformy Startowe: Connect” wraz z zapewnieniem usług cateringowych oraz dostawą materiałów konferencyjnych [...]
CZAS I EWIDENCJA PRACY KIEROWCÓW 2016 [...]
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/ALTER/2016 z dnia 03.06.2016 r. na obsługę księgową dla nie więcej niż 9 podmiotów inkubowanych w ramach projektu Platforma Startowa: CONNECT [...]
Aktualne zmiany prawne. [...]